Raw ananassalsa

 
 
 
 
 
Till en stor burk salsa. 
 
1/2 mogen färsk ananas
170 g körsbärstomater
1 st schalottenlök
  1 st stor vitlöksklyffta
2 msk olivolja
1 krm grovmalen svartpeppar
1 krm salt
3/4 msk färskpressad citron
1 msk agave sirap
Färsk ingefära efter smak (ca 1-2cm)
 
  • Skölj och finhacka allt. Blanda allt i en skål o fin riv i ingefäran. Förvara salsan i en luft tät burk i kyl. Håller upp till fem dagar i kyl. Sen får man smaka av o avgöra själv. Supergott till att toppa sallader med. Även om detta är en raw rätt är den väldigt god till fisk/skaldjur eller varför inte din taco middag? 
 
 


Kommentarer
Matilda Berlin

Men WOW vad gott det låter! :)

Svar: De är super gott med nyttigheter, nästan så att man kan tro att de ej är nyttigt ;)
Kakan

2016-01-03 @ 19:28:03
URL: http://matildaberlin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0