Pecan Cake.
- Värm ugnen till 175 grader, vispa ihop smöret, strösocker, mjölet, bakpulver och salt tills det är smuligt. Vispa ihop mjölk, ägg och lönnsirapen för hand i en kanna, sen vispa ihop det med den smuliga speten på låg hastighet tills det blir en fin och jämn smet, sen hacka pekannötterna och vänd ner dom i smeten. Fördela smeten i två eller tre formar och grädda i mitten av ugen i 20 - 25 minuter. Tag ut dom när dom är färdiga och låt dom svalna på galler.
- Gör frostingen medans bottnarna svalnar, vispa ihop allt på låg hastighet så det ej yr runt florsocker i hela köket. När bottnarna svalnat helt så börjar du bygga din Cake, lägg ett lager frosting på en botten sen bygg upp med nästa lager, det roiga med Cakes är ju att man kan göra mönster hur man vill, toppa sedan din Cake med pekannötter.
Ser hur god ut som helst:) Måste testas! Fin sida du gjort!
tack ska du ha, den va jättegod, baka på =)