Pepparkaksgrissini med ädelfluff

 
Detta gjorde jag till sambon då det är det bästa han vet, pepparkaka med ädelost. Så då tänkte jag, varför ej göra det lite roligare? =) Så detta har vi mumsat på.
 
 
GRISSINI
500 g pepparkaksdeg
Skalet av 3/4 apelsin
 
ÄDELFLUFF
3/4 av en 2 dl creme fraiche
140 g KVIBILLE ädelost 30%
 
  • Gör pepparkaksgrissini, blanda i de rivna skalet av din apelsin i degen sen kavla ut den tills den är 3 mm tjock, sen skär ut stavar, baka dom i ugnen på 200 grader i 8 minuter i mitten av ugnen.
  • Blanda nu röran till fluffet, smula i osten i din creme fraich.
  • Sen är det bara att doppa och njuta när grissinin svalnat helt.
 
 
Drick gärna lite julmust till :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0