Biffmacka.

En ordentlig macka till lunch, vill man bli mätt ska mna verkligen hugga tänderna i denna godbiten.
 
 
Han ser lite fundersam ut, vad är detta i skålen? men allt åkte ner och gillades stark.
 
 
4 pers:
2x3 300g rumpstek av finaste kvalitet
4 st små chiabattabröd
Mascapone
Ruccola
Paprikor på burk (fínns med smak i din butik)
Färsk timjan
Färsk riven pepparrot
Grovmalen pepper
Salt
 
 
  • Peppra och sata köttet. Stek köttet till önskad färg, under tiden skär du dina mackor på mitten, tycker du att det blir för mycket fröt så skär du bort en bit och detta kan du spara och frysa in och göra krutonger av för att ha till en god soppa eller sallad. Sen brer du botten med mascapone, sen ruccola, sen fickhackar du din paprika på burk blandar i färsk timjan efter smak, har detta på mackan sen toppar det med färskriven pepparrot, köttet är nog klart vid detta tillfället nu så skiva det i tunna fina skivor och ha det på mackan, på med locket och servera, med en is kall öl kanske ?
 
 
 


Kommentarer
Karin O

Gud va gott, vattnas i munnen nu:)

Svar: Hahaha, det är bara till att laga, du kan ju ha rödbetssalladen till denna ;)
Kakan

2013-01-03 @ 09:07:47
URL: http://kakansemlanoliven.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0