10 - 15 bitar.
100 g smör
2 ägg
2 dl socker
3 dl vetemjöl
1 dl kokosflingor
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
165 ml kokosmjölk
Rivel skal av en citron
Frosting:
200 g naturell philadelphiaost
3 dl florsocker
75 g smör
Ätliga blommor
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret o låt de svalna. Vispa ägg o socker så de blir fluffigt sen blanda ihop mjöl, kokos, bakpulver o vaniljsocker. Blanda i kokosmjölken i smöret sen ha i en del av de torra ingredienserna i ägg fluffet o sen lite av smör o kokosmjölk blandningen o upprepa det tills allt är borta sen river du i citronskalet. Smöra in en form 24 cm i diameter o sen ha i kokosflingor istället för ströbröd. Häll i smeten o låt den grädda i nedre delen av ugnen i 30 - 35 minuter. Sen nör kakan är klar så låt den svalna i formen tills kakan släppt o då tar du upp den så den får svalna på galler helt. Vispa ihop frostingen med elvisp så de blir fluffigt o bre på kakan. Garnera med ätliga blommor, de finns att köpa i affären.