Goji & russin müssli med kvarg a la Catja

 
 
 
Varmlufts Ugn 120 grader. 
 
1 dl gojibär
1/2 dl linfrö
1/2 msk psykkiunfröskal
6 dl havre
4 dl delade valnötter
2 dl russin
1 dl pumpafrö
1 1/2 dl vatten
1/2 dl agave sirap
1 1/2 dl rapsolja
1 krm paprikapulver
1 krm chilipulver
 
  • Blanda allt i en bunke utom goji, russin, psyllium, vatten, agave o oljan. 
  • Värm snabbt vatten, olja, chilipulver, paprikapulver o agave i en kastrull o häll i de i din bunke o rör om. 
  • Fördela ut allt över en plåt över bakplåtspapper. 
  • Torka det i ugnen, rör om då o då så de ej blir för brunt på ena sidan. 
  • när de är klart så tar du ut det o strör över psylliumfröskalen o låter de svalna helt, strö sen över russin o gojibär o förvara de i en luft tät burk. 
  • Servera detta till kvarg eller en annan mejeri favorit. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0