Rökt lax med smör och dillslungadede potatisar och caviarsås

 
 
Varm eller kallrökt lax
 
Nypotatis för två
En handfull färsk dill
2 msk smält smör
2 nypor flingsalt
 
Sås:
2 dl creme fraiche
Rödlök efter smak
100g fin caviar
2 krm grovmald svartpeppar
(1krm salt om behövs)
 
 
  • Koka potatisen. Finhacka önskad mängd rödlök, jag älskar lök o har nästan en hel normalstor lök i, blanda i detta i creme fraichen med caviarn o peppar, smaka av med salt om det behövs. Låt stå o mogna i kylen tills potatisen är klar. När potatisen är färdig så smält smöret och ha de över potatisen, ha dill o flingsalt på nu också o sen ha detta till din lax o sås. Mums. 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0