Doppade pecannötter med saffranssocker.

 
 
 
Detta är ett supergott gottis, jag gjorde detta pga det blev så mycket smält choklad över från annat godis jag gjort.
 
 
100 g pecannötter
100 g 70% choklad
1/2 dl socker
1 st påse saffran
 
  • Smält chokladet över vattenbad. Medans chokladet smälts så blanda ihop sockret med saffran, sen har du i dina pecannötter i den smälta chokladen, lägger upp dom på en plåt med bakplåtspapper på, strö över saffranssockret sen in i kylen för att stelna, sen är det klart. Förvara i lufttät burk i kylen.
 
Mums!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

andeverythingnice.blogg.se

Något för alla.

RSS 2.0